Villa med Vrid

Vedligeholdelsesfrit Lavenergihus

Hvem vil ikke gerne bo i byen, tæt på det hele og alligevel udleve sin største boligdrøm?

Familien Nannestad har bygget før, deres drømmesommerhus på Marienlyst, deres tidligere bolig i Brønshøj. Dette har gjort dem klogere på hvad de virkelig drømmer om, og nu er tiden kommet til at udleve deres store ønske om at bo i en arkitekttegnet villa med plads til hele familien. En bolig hvor der er fokus på at eksteriør og interiør flyder sammen i ét.

Familien har set på mange boliger i området, som oftest er en statisk bolig placeret midt på grunden og med en carport der stikker helt af fra husets øvrige arkitektur.

Derfor ønskede familien Nannestad en bolig med et klart arkitektonisk ide, hvor boligens funktioner som parkering, renovation, rumbehov og udeliv bliver en naturlig del af huset.

Den grundlæggende arkitektoniske ide er to kasser, som er vredet i forhold til hinanden, så den ene danner en naturlig overdækket carport og den anden rummer en stor tagterrasse, hvor familien kan nyde himmelkig, udsigt og solnedgang.

Boligen rummer alt hvad en familie klan drømme om:
Opholdsrum med plads til store familie sammenkomster
Stort køkkenalrum med vinkøleskab, siddebar og masser af skabsplads
Forældreafdeling med eget bad og walk in closet.
Børneværelser med tilhørende aktivitetsrum

Ønsket var en stor bolig med plads til familie på 5, med mulighed for senere at omdanne til generationshus eller tofamiliersbolig uden større ombygning.
En villa med mulighed for 2 selvstændige boliger, på hver sin etage og fælles indgang.
1. salen indeholder eget bad + køkken samt skillevægge som let kan flyttes og en stor tagterrasse, så man har sit eget private uderum.

Dette er en fin fremtidssikring af boligen funktion samt den store investering en bolig som denne er for en privat familie.

Boligen er tegnet af:  Arkitekt Karina Søgaard, daværende partner i Novaform ApS

Projekteret af: Visuel Byg A/S

Størrelse

272 m2 bolig
47 m2 Carport
20 m2 skur

Lokation

Brønshøj

København

Opførelsesår

2018

Entreprenør

Visuel Byg A/S

Materialevalg

Facade materialer

Pudset facade

STO facadepuds

Trælister

Teaktræ

Vinduer og døre

Ubehandlet alu